ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα
ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα

παιχνίδι λαβής μωρού | αυτοκινητάκι

Το προϊόν είναι διαθέσιμο
Κατασκευαστής: Grimm's
€13.90

Ξύλινο αυτοκινητάκι αφής από φυσικό ξύλο.

Το ξύλο είναι το ιδανικό υλικό για την αίσθηση της αφής στην βρεφική ηλικία. Μπορεί να έχει κόκκους, μπορεί να είναι ελαφρύ ή βαρύ, τραχύ ή απαλό, ή μπορεί να βγάζει διαφορετικούς ήχους. Τα βακτήρια δεν μπορούν να αναπαραχθούν στο ξύλο (ειδικότερα στο ξύλο που δεν έχει βερνικωθεί). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα ως αυτοκινητάκι. Ένα παιδαγωγικά αξιόλογο παιχνίδι για το παιδί.

Διαστάσεις: μήκος 13 εκ., πλάτος: 7 εκ., ύψος: 10 εκ.

Κατασκευάστρια ξύλινων παιχνιδιών, πρωτοποριακή στο σχήμα και στο χρώμα. Σχεδιάζουν τα παιχνίδια τους με βάση την αίσθηση του σχήματος και την αντίληψη του χώρου και του χρώματος. Πολλά από τα παιχνίδια της Grimm’s είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό "Spiel Gut". Αυτό σημαίνει ότι είναι ελεγμένα τόσο για την ποιότητα κατασκευής τους και των υλικών τους όσο και για τη παιδαγωγική τους αξία. Η Grimm’s χρησιμοποιεί χρώματα κυρίως βασισμένα στο νερό ή χρώματα βασισμένα στο φυσικό λάδι. Όλα τα χρώματά της είναι ελεγμένα και σε συμφωνία με την κοινοτική οδηγία ΕΝ 71. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ευρωπαϊκά ξύλα, όπως σκλήθρα, φλαμουριά, σφένδαμο και κερασιά. Τα περισσότερα προϊόντα μορφοποιούνται με το χέρι δίνοντάς μια διαφορετική αίσθηση και αξία από αυτά της γραμμής παραγωγής.

Κατασκευάζουν αποκλειστικά στη Γερμανία, με μοναδική εξαίρεση τις κούκλες που είναι fair trade (δίκαιο εμπόριο), στηρίζοντας μητέρες στη Βραζιλία προσφέροντας εργασία σε κανονικές εργασιακές συνθήκες και μια ευκαιρία για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους.