ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα
ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα

παιχνίδι αφής πολύχρωμες μπαλίτσες

Αποστολή σε 5 με 7 ημέρες
Κατασκευαστής: Grimm's
€12.90

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι αφής, για τις πρώτες εμπειρίες του μωρού σας. Οι πολύχρωμες ξύλινες μπαλίτσες με την κίνηση των χεριών κινούνται γύρω από τη θέση ισορροπίας. Πραγματικά μια όμορφη αίσθηση. Το μωρό σας θα ενθουσιαστεί.

Το ξύλο είναι το ιδανικό υλικό για την αίσθηση της αφής στην βρεφική ηλικία. Μπορεί να έχει κόκκους, μπορεί να είναι ελαφρύ ή βαρύ, τραχύ ή απαλό, ή μπορεί να βγάζει διαφορετικούς ήχους. Τα βακτήρια δεν μπορούν να αναπαραχθούν στο ξύλο (ειδικότερα στο ξύλο που δεν έχει βερνικωθεί). Ένα παιδαγωγικά αξιόλογο παιχνίδι για το παιδί.

Διάμετρος: 13 εκ. Συσκευασία σε όμορφο κουτάκι.

<

Κατασκευάστρια ξύλινων παιχνιδιών, πρωτοποριακή στο σχήμα και στο χρώμα. Σχεδιάζουν τα παιχνίδια τους με βάση την αίσθηση του σχήματος και την αντίληψη του χώρου και του χρώματος. Πολλά από τα παιχνίδια της Grimm’s είναι πιστοποιημένα από τον οργανισμό "Spiel Gut". Αυτό σημαίνει ότι είναι ελεγμένα τόσο για την ποιότητα κατασκευής τους και των υλικών τους όσο και για τη παιδαγωγική τους αξία. Η Grimm’s χρησιμοποιεί χρώματα κυρίως βασισμένα στο νερό ή χρώματα βασισμένα στο φυσικό λάδι. Όλα τα χρώματά της είναι ελεγμένα και σε συμφωνία με την κοινοτική οδηγία ΕΝ 71. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ευρωπαϊκά ξύλα, όπως σκλήθρα, φλαμουριά, σφένδαμο και κερασιά. Τα περισσότερα προϊόντα μορφοποιούνται με το χέρι δίνοντάς μια διαφορετική αίσθηση και αξία από αυτά της γραμμής παραγωγής.

Κατασκευάζουν αποκλειστικά στη Γερμανία, με μοναδική εξαίρεση τις κούκλες που είναι fair trade (δίκαιο εμπόριο), στηρίζοντας μητέρες στη Βραζιλία προσφέροντας εργασία σε κανονικές εργασιακές συνθήκες και μια ευκαιρία για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους.