ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα
ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα

μικρό μαξιλάρι θηλασμού με γέμιση κεχρί /φυστικί

Το προϊόν είναι διαθέσιμο
Κατασκευαστής: popolini
€34.90
Μαξιλάρι θηλασμού με γέμιση κεχρί , το οποίο είναι ίδιο με ένα μαξιλάρι θηλασμού, μόνο που είναι περίπου κατά το ήμισυ μικρότερο. Χρησιμοποιείται πολύ πιο εύκολα γιατί είναι πιο μικρό και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας όταν είστε εκτός σπιτιού, στη βόλτα σας, σε επίσκεψη, στο αεροπλάνο. Χωράει σε μια μεγάλη τσάντα ώμου.

Επίσης είναι μία όμορφη και απαλή αγκαλιά για το μωρό σας για τους πρώτους μήνες, όταν δεν βρίσκεται στην δική σας. Χαρίζει στο μωρό σας σιγουριά και ασφάλεια. Είναι απαλό και μαλακό, ώστε να μπορεί να παίρνει το σχήμα που αρμόζει στο μωρό. Μπορείτε να προσαρμόσετε το γέμισμα ανάλογα πως σας βολεύει, βγάζοντας παράδειγμα λίγο από τη γέμιση κάνοντας το πιο μαλακό.
Οι θήκες είναι από βιολογικό βαμβάκι. Η γέμιση είναι από βιολογικό κεχρί ελεγμένο για την ποιότητά του (LACON-Institut).
Η βιολογική επεξεργασία του κεχριού με φυσικό καουτσούκ κάνει το κεχρί να μην αφήνει σκόνη, να μην γλιστράει και να μην κάνει Θόρυβο.
Η γέμιση με κεχρί (0.8 kg) δίνει στο μαξιλάρι δίνει μια πολύ γλυκιά και απαλή αίσθηση γι αυτό και είναι κατάλληλο για μωρά. Αργότερα μπορεί να το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι του ή και διακοσμητικό στο δωμάτιό του. Μήκος μαξιλαριού: 104 εκ.