ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα
ξύλινα παιχνίδια | οικολογικά προϊόντα

υπνόσακος μωρού Bambini (bestseller)

Αποστολή σε 5 με 7 ημέρες
Κατασκευαστής: Lotties
Από: €64.90

Παρακαλώ επιλέξτε:

Μέγεθος


οικολογικό ρούχο πιστοποιημένο Ανεπανάληπτος: παρέχει το καταλληλότερο περιβάλλον ύπνου

Διακεκριμένος υπνόσακος από τον ανεξάρτητο φορέα αξιολόγησης προϊόντων OkoTest με τον ανώτερο βαθμό "sehr gut" (πολύ καλό).

Ο πολυτάλαντος υπνόσακος μωρού που μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας μετακινώντας τις τιράντες. Αναπτυγμένο σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες για τα νεογέννητα. Χρησιμοποιείται επί ετών σε μαιευτήρια.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί το σωστό περιβάλλον ύπνου. Ο σωστός υπνόσακος είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικός γιατί δίνει στο παιδί τη σιγουριά και τη ζεστασιά που γνωρίζει από την κοιλιά της μητέρας του, προστατεύει από την υπερθέρμανση, βοηθάει την σωστή στάση στον ύπνο (η πιο ακίνδυνη είναι ανάσκελα) και αποτελείται από φυσικά και αγνά υλικά (χωρίς τοξίνες και χημικά που μπορεί να προκαλούν ανησυχίες στον ύπνο των παιδιών).

Ο υπνόσακος Bambini καλύπτει από όλες τις πλευρές τις ανάγκες για ένα παιδί για να έχει σωστό, ακίνδυνο και υγιή ύπνο. Από τον σχεδιασμό του ως και τα υλικά (φυσικά/βιολογικά). Το πάνω μέρος είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αρμόζει σωστά στο σώμα του παιδιού και το κάτω μέρος, σε μορφή αχλαδιού, για να υπάρχει αρκετός χώρος να κινούνται άνετα τα ποδαράκια του. Ιδιαίτερα ζεστός εσωτερικός σάκος μπορεί με ευκολία να βγει, ξεκουμπώνοντας τον, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Στην κάτω πλευρά υπάρχει φερμουάρ για να μπορείτε εύκολα να αλλάζετε το μωρό σας, χωρίς να κρυώνει το επάνω μέρος του σώματός του.

Ο εσωτερικός σάκος είναι από βιολογικό βαμβάκι (υφή πετσετέ) και ο εξωτερικός από φυσικά χρωματισμένο βιολογικό βαμβάκι.

100% βιολογικό βαμβάκι.Η γέμιση από 100% βιολογικό βαμβάκι.

Από νεογέννητα ως και 36 μηνών.

οικολογικό ρούχο πιστοποιημένο Πως βρίσκουμε το κατάλληλο μέγεθος υπνόσακου:
Μετράμε το μωρό μας από τον λαιμό ως τα πόδια και προσθέτουμε 20 εκ. για να έχει χώρο κάτω από τα πόδια, αλλά και χώρο να μεγαλώσει. Δηλαδή αν μετρήσαμε 50 εκ., τότε ο κατάλληλος υπνόσακος είναι 50 εκ. + 20 εκ.= 70εκ.


Διατίθεται σε 3 μεγέθη:
Μήκος: 55 εκ. (Μέγεθος: ως 50-68), ως 6 μηνών.
Μήκος: 70 εκ. (Μέγεθος: ως 68-80), ως 12 μηνών.
Μήκος: 90 εκ. (Μέγεθος: 80-104), ως 36 μηνών.

Πιο αγνά δεν γίνεται. Η Lotties είναι εδώ και 20 χρόνια μία από τις κορυφαίες εταιρίες οικολογικών ειδών για το βρέφος και το παιδί στη γερμανική αγορά. Είναι πρωτοπόρος στους υπνόσακους και στις υφασμάτινες πάνες με πολυετή πείρα. Χρησιμοποιεί βαμβάκι που προέρχεται αποκλειστικά από ελεγχόμενες βιολογικές (οργανικές) καλλιέργειες: Κάθε ένα δέμα φυσικού βαμβακιού πιστοποιείται ανεξάρτητα. Οι περιοχές καλλιέργειας ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλιστεί ότι το παραγόμενο βαμβάκι είναι σύμφωνο με τις οδηγίες για ελεγχόμενες οργανικές καλλιέργειες. Είναι επίσης πιστοποιημένο από την International Association of Natural Textile certification (Control Union, IMO Control in Switzerland).

Χημική επεξεργασία καθώς και χρώματα δεν χρησιμοποιούνται καθόλου. Γι’ αυτό τα προϊόντα τους συνιστούνται για τις ευαίσθητες επιδερμίδες των βρεφών και των μικρών παιδιών, αλλά και των παιδιών με αλλεργίες (νευροδερματίτιδα). Η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της διεθνής ένωσης για τη φυσική υφαντουργία (International Association of Natural Textiles) και τα Global Organic Textile Standard (GOTS). Η πιστοποίηση είναι από Πιστοποίηση από τον International Association of Natural Textile certification (Control Union, IMO Control in Switzerland).
Κατασκευάζει αποκλειστικά στη Γερμανία.